Email podrška info@iqcomputers.rs
Call Centar 021/453-833
021/453-834
060/0453-833
060/0453-834
Radno vreme Pon-Pet 09:00-17:00

Akcije

Bržim računarom u novu godinu

Posted on

Inspirisani novogodišnjim duhom, rešili smo da počastimo sve naše verne korisnike! Ne dozvolite da vam novogodišnje čari uz film i muziku propadnu zbog sporog računara! Akcijom “Bržim računarom u novu godinu”, dobijate ssd, servis hladnjaka i optimizaciju operativnog sistema. Sve to za 5,850,00. Akcija traje do 15. januara, za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


Fali vam dugme na LapTopu?

Posted on

Dugogodišnjim radom našeg servisa smo stvorili zalihe pokvarenih i polu ispravnih tastatura, koji su nam zadovoljni korisnici poklonili pri zameni istih. Došli smo na ideju da svakom od vas, kojima nedostaje dugme, poklonimo i mi, ukoliko je to tehnički izvodljivo na vašoj tastaturi!  


LapTop je vruć na dodir? Ventilator se glasno čuje?

Posted on

Efikasnom i brzom intervencijom otklanjamo nečistoće i zagušenost vašeg računara. Detaljnim čišćenjem i zamenom termalne paste vraćamo vaš računar u fabričko stanje. Termalne paste koje koristimo su vrhunskog kvaliteta i imaju odlične termalne karakteristike.     AKCIJA! Servis hladnjaka za samo 2.000 Dinara!


Ubrzajte vaš računar i do pet puta za samo 3.000 Dinara

Posted on

Sporim računarima je došao kraj! Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji skladištenja podataka. Reč je o takozvanim SSD-ovima, koji dostižu brzine  i do pet puta veće od starih klasičnih hard-diskova! Uz svaki kupljeni SSD dobijate besplatnu ugradnju! Očekujemo Vas!


Kupite HP štampač i možete osvojiti IKEA vaučer od 1000€

Posted on

Kupite HP štampače i ostvarite vaučer za kupovinu u Ikei!


Očistite laptop od prašine za samo 990 rsd!

Posted on

  Mnogo ljudi to ne zna, ali najveći neprijatelj vašeg laptop računara jeste prašina. Zbog specifične građe i sistema hlađenja, laptop računari skloni su uvlačenju svakog zrna prašine u svoju unutrašnjost, što često dovodi do pregrevanja i usporavanja rada. Osim toga, pregrevanje može dovesti i do većih kvarova na matičnoj ploči, čija sanacija je često […]


Izlečite vaš računar od virusa za samo 500 rsd

Posted on

  Ako Vam se čini da Vam je računar usporen, ili Vas već nerviraju dosadne reklame koje iskaču sa svih strana, postoji velika verovatnoća da je Vaš računar zaražen nekim od malicioznih softvera poznatijim kao – virusi.


Decembarski popust od 10% na zamenu oštećenog displeja za posetioce sajta!

Posted on

Svi posetioci našeg sajta mogu u Decembru mesecu ostvariti dodatnih 10% na uslugu zamene oštećenog/polomljenog displeja na laptopu. Iskoristite ponudu!